16 Maart 2024

Zet in je agenda!

Toch geen einde aan de populaire Wieërter Kwis Ladies' Circle Weert geeft officieel het stokje door

22 December 2022

In april 2022 organiseerde Ladies’ Circle Weert voor de vierde en voorlopig laatste keer de razend populaire Wieërter Kwis. Vanavond heeft de organisatie het stokje echter officieel overgedragen aan team Tognix. Daarmee komt er dus toch geen einde aan de Wieërter Kwis! De voormalige winnaar zal in maart 2024 de eerstvolgende editie van het evenement organiseren.

"Vanaf het moment dat de Ladies' Circle haar laatste Wieërter Kwis aankondigde, zeiden wij direct tegen elkaar dat de kwis door moet gaan", zegt Roy Janssen van Tognix. "Het is een gouden concept! Wij doen regelmatig mee met een 'dorpskwis', maar de Wieërter Kwis heeft een belangrijk mooi extra element; naast dat je een fantastische, leuke, grappige en spannende avond hebt, steun je ook lokale Weerter doelen."

"Er zijn verschillende gesprekken aan vooraf gegaan", vult Aukje Oostendorp van Ladies' Circle Weert aan. "Tognix realiseert zich hoeveel werk het is om de organisatie over te nemen en de leden wilden eerst goed geïnformeerd zijn voordat ze het stokje overnamen. Daarnaast vinden zij het steunen van lokale goede doelen ook van groot belang".

Onze hoofdsponsoren