NIEUWE KWIS IN 2025!

Afhaalbewijzen verstuurd

2 Maart 2024

Afgelopen week zijn de afhaalbewijzen voor de Wieërter Kwis verstuurd naar alle teamcaptains. Check dus snel je e-mail (inclusief je spam-folder!!!) en check of je dit hebt ontvangen. Mocht dit niet het geval zijn: Laat het ons even weten via info@wieerterkwis.nl

Het is bijna zo ver: de Wieërter Kwis gaat weer beginnen.
Jullie teamcaptains hebben het inschrijfbewijs ontvangen per email.

 

Breng deze mee als je het vragenboek komt ophalen, om 18:00 op zaterdag 16 maart bij het Keenter Hart. De geprinte email dient als inschrijfbewijs en heb je nodig om de kwistas met vragenboek te ontvangen!

 

Tijdens de kwis gaan we jullie vragen om een filmpje te maken over het door jullie gekozen goede doel. We vertellen jullie nu nog niet precies wat, maar je zal wel iets moeten uitleggen over je goede doel en waarom jullie het gekozen hebben. Het is wellicht slim om je daarop voor te bereiden :-).

 

Tijdens het ophalen is er ook een special verzoek van Ladies' Circle Weert (de oud-organisatoren van de Wieërter Kwis). Breng zoveel mogelijk menstruatieproducten (volle en gesloten pakjes maandverband of tampons) tijdens de opening mee. Lever die in bij de tafel van Ladies' Circle. Later, in de kwis zelf, volgt hierover een vraag.

 

Houd voor verdere instructies en informatie ook zeker onze website en social media kanalen in de gaten. We zullen zeker nog van ons laten horen!

 

We zien jullie allemaal op zaterdag 16 Maart. De officiële start is om 18:00, maar zorg dat je er 10 minuten van te voren al bent. Probeer op de fiets te komen als het kan, maar bovenal houd 't veilig en leuk!

 

Veel succes iedereen!