NIEUWE KWIS IN 2025!

Geslaagde 5e editie! Bedankt voor jullie deelname

18 Maart 2024

De spanning stijgt, de verwachtingen zijn hooggespannen...Wie oh wie wordt de trotse winnaar van de Wieërter Kwis 2024? Op zondagmiddag 24 Maart 2024 wordt de winnaar bekend gemaakt tijdens de prijsuitreiking van de Wieërter Kwis die plaats zal vinden bij Bier- en Spijzenlokaal Dennenoord. Zorg dat je er bij bent!

 

Allereerst willen we jullie hartelijk bedanken voor jullie enthousiaste deelname aan de Wieërter Kwis! We hopen dat jullie net zoals ons hebben genoten van een te gekke avond.

Om er voor te zorgen dat toekomstige edities van de Kwis nóg beter kunnen worden, zijn we benieuwd naar jullie input en mening. Jullie feedback is ontzettend waardevol voor ons. Daarom willen we jullie uitnodigen om een korte enquête in te vullen waarin jullie je ervaringen, suggesties en ideeën met ons kunnen delen.

Als dank voor jullie deelname aan deze enquête, kun je een extra punt verdienen voor jullie team! Hiermee snijdt het mes dus aan 2 kanten: Je helpt ons niet alleen ons om de Kwis te verbeteren, maar je krijgt ook nog een extra (misschien wel doorslaggevend) bonuspunt.

Je vindt de enquête hier: https://forms.gle/wkNLVptcsvLidiEb7

In de tussentijd zal de spanning verder stijgen, want wie oh wie wordt de trotse winnaar van de Wieërter Kwis 2024?

Op zondagmiddag 24 Maart 2024 vanaf 14:30 zal de winnaar bekend worden gemaakt tijdens de prijsuitreiking van de Wieërter Kwis die plaats zal vinden bij Bier- en Spijzenlokaal Dennenoord. Zorg dat je er bij bent!