NOG 26 DAGEN TE GAAN

116 TEAMS GOEDGEKEURD!

Wat is er met het prijzengeld gebeurd? Deel 1

26 Oktober 2017

Winnaar van de eerste Wieërter Kwis Hasses Merante deed mee voor Kindervakantiewerk Weert. Ieder jaar is en blijft het voor de organisatie van KVW spannend hoe de leukste week van het jaar gaat lopen, maar geen enkel jaar was zo spannend als dit jaar. Vanwege een treurig incident en de daarbij horende financiële gevolgen was het lang onduidelijk of KVW Weert dit jaar wederom honderden kinderen kon vermaken met de kwaliteit die de organisatie altijd nastreeft.

Gelukkig kregen zijn aan alle kanten hulp, maar het geldbedrag van € 2.500,- vanuit de Wieërter Kwis was wel heel welkom. KVW Weert heeft dit geld gebruikt om noodzakelijke dingen zoals vervoer en materiaal van te betalen. Mede hierdoor is het KVW toch weer gelukt om een prachtig jaar te kunnen neerzetten en daarmee de nare herinneringen achter zich te laten.

Marc van KVW: “Duizendmaal dank namens ons maar voornamelijk namelijk alle kinderen die hierdoor, zoals ze gewend zijn, een unieke week hebben mogen meemaken. Tot volgend jaar! ”