16 Maart 2024

Zet in je agenda!

De Wieërter Kwis in het nieuws

18 Januari 2017

Op dinsdag 27 december 2106 heeft 1Weert een artikel gepubliceerd over De Wieërter Kwis.

Benefietevenement voor goede doel

Ladies’ Circle Weert komt in maart met een nieuw en uniek evenement voor Weert: De Wieërter Kwis. Deelnemende teams kunnen strijden om een geldbedrag voor hun eigen lokale goede doel.

De opzet is eenvoudig en vooral heel erg leuk: op 18 maart, klokslag 18:00 uur kunnen de deelnemende teams hun vragenlijst ophalen bij De Soos. Hierop staan algemene kennis, doe- en denkvragen en een gedeelte heeft een lokaal karakter. Wie denkt dat het beantwoorden ervan makkelijk is, vergist zich. De vragen laten zich namelijk niet makkelijk googlen. Alle hulplijnen mogen daarom ingezet worden.

De ladies gaan de komende tijd hard aan de slag met het werven van sponsoren. Waar de uiteindelijke opbrengst naar toe gaat, bepalen de uiteindelijke winnaars van De Wieërter Kwis dus en dat kan van alles zijn: van het opknappen van het buurthuis of materialen voor de sportvereniging tot een activiteit voor ouderen of een beweegproject voor de Weerter jeugd.

Inschrijven kan via www.wieerterkwis.nl en kost 35 euro per team. Het advies is een team van 8 tot 15 personen, maar meer of minder mag ook. Meer informatie via de website of via facebook.com/wieerterkwis.

Onze hoofdsponsoren